The world that you're forsaking is surley more than a lie. Got to live.


Tjollahopp alla glada! Helgen är nu över och den har ju varit ypperligt bra - Men ännu viktigare innehållsrik.
Alltihopa började i fredags när jag stod och målade (bigsuprise), och den där lille Toffen ringde & frågade om vi ville hänga med och bowla, och jag tänkte - Whata heck, jag suger på det men det gör säkert alla.
Önskedrömmande. Ken är ju, som jag vet, en jävla tävlingsnörd och stog där med sina hintar.
"Du har för tungt klot" "Du kastar snett" "Ser du, den hamnade i rännan" - Bite me.
Hursom så var det jag, Hanna & Emma på en bana och Töff, Daniel, Patrik & Ken på en.
Och kul hade vi allt, bollarna bara far och flög åt alla olika håll! Och det underbara är att jag kom 2a, dock bara med 10 poäng mer än Hanna. Kände mig som Sveriges nya bowlingmästare där för en sekund.

Sen styrdes kosen mot Daniel, där öl dracks och skratt skrattades och väl på Beef var det full rulle!
Mycket folk & stoj, träffade tillexempel den där lille Graafen som jag knappt har träffat på den senaste tiden.
Och då blir det alltid lite roligare. Där kring 2 vart det hemgång för mig & Ken, hemgång till min (gamla) lägenheten. Som var helt tom, tillochmed sängen var tom. Tom på sängkläder. Så då blidde det att lägga sig fastklistrade på varandra i en pytteliten sovsäck.
Jag vaknade och levde, så det gick ju lika bra det. Jobb klockan 8 på morgonen var ju inte riktigt någon höjdare, men väl uppe på toppen så var det ganska skönt. Fick ju tillochmed en hamburgare.

Slutade vid 12, och då vart det en snabbis på systemet för att inhandla en whiskey och sedan vidare till Libbans 50års fest. Som inte bara vart födelsedagsfirande, utan även bröllopsfirande! Har nog aldrig ens drömt om att se ett bröllop i utspela sig i en däckverkstad, men vips så har man gjort det också.
Festande fortsatte ända in i natten med en massa mat, tårta och akustisk sång. Trevligt verrre!

Skulle ju då jobba söndag också, men det var inte alls lika tungt vill jag säga. Vart lite halvdrag där kring halv 1, med folk som var hungrig sen styrde jag min väg mot min nya hemby Järpen (?).
Framme i Järpen hörde Harriet av sig och så var vi inbjudna på middag hemma hos Anderssons, tillsammans med en massa Anderssonsar - Mysigt, och gott var det! Alltid kul att testa på något nytt.
Söndagen slutade med filmen Sommaren med Göran, lite sådär tyckte jag eller så var jag bara för slut i huvudet för att veta varken ut eller in.

Sådärja, den som har orkat läsa allt detta gnabbel vet nu om mer eller mindre vad jag har hittat på i helgen!
Och nästa helg ska jag säga dig, så blir det (förhoppningsvis) en lugn, vit helg med IKEA på söndagen med Knenen & hans fina mamma.

Men nu i veckan blir det fullrulle! Fast minus alkoholen såklart, hade inte varit så lätt att plugga då.
Jag ska köra i gång det jag har kvar från förra året (hjärnskakningen som skakade om världen), och förhoppningsvis är jag klar när september också är klar för i år. Funderar starkt på att läsa Matte B som jag hade så svårt för innan.. Kanske kommer någon vart nu när jag är ett år äldre (och visare?).

Nu när lägenheten (ÄNTLIGEN!) är färdig, eller iallafall sånärsom, det enda som behövs är IKEA så är allt finnemang så kommer jag ha all tid i världen (en månad) att plugga, bli less på Järpen, bli less på lägenheten, och förmodligen hinna med att ta en massa mysiga promenixar runt om i Järpen.

Först av allt så ska jag idag bli frisk som en nötkärna hade jag tänkt mig. Kurera, kurera, KURERA!
Har gått och blivit förkyldare än Thord nu efter den här helgen. Jag gillar ej mellan läget mellan sommar & höst (eller ska jag säga vinter). Nätterna ligger ju i minus 2432434300000 nu.

Nämen nu ni! Ingen mer dator för mig.

TJING ☮


MASK.

Jag är ett virus. Jag äter upp er inifrån.

And I'll sing in your ear again.


All this talk of getting old.
It's getting me down my love.
Like a cat in a bag, waiting to drown.

ÄNNU en sömnlös natt. Börjar ana att det är något fel på mig nu? Hm, nä så farligt är det nog inte. Överdrivarn Anna.
Men jobbigt är det allt, är svintrött till och med när jag lägger mig sen vips - pigg som en nötkärna.
Ikväll är det dock inte så hemskt jobbigt. Min käre pojkvän har rullat runt i sömnen, som vanligt, dock brukar jag oftast inte vara vaken att se detta och nu så ligger han halvt om halvt över mig. Vilket resulterar i svårigheter i skrivandet. Men det är det värt.

Jajajajajajja. Nu ska jag berätta för alla glada (och vakna halv två på natten?) därute vad jag har hittat på idag:
Började dagen med att maskera hela badrummet, sen började målandet. Jag och Ken valde färg i går på inpuls, och vi trodde det slutade med mörkblått men så var det ej. Vi har nu ett knallblått badrum, lite som ett akvarium.
Så halva dagen kånkade jag med att måla det där jädra badrummet (JAGMÅLARALDRIGBADRUMIGEN!), sen vart det svartmålande övanför spisen och bordet fick sig en stänk också.
Så roligt har jag om dagarna i min ensamhet med penseln. Eller ja, ensam och ensam. Rårre satt nere i datarummet idag iallafall, och trixade med någon ny mojäng eller nått.
Vilket egentligen är skönt om det nu skulle bli så att jag ramlade ner och bröt lilltån eller något annat hemskt.

Helgen då. Hade helt tappat bort dagarna idag, så jag var 100 på att det iallafall var två, tre dagar kvar till fredag, så blev jag informerad om att så var inte fallet! Det var ju imorgon det.
Tiden rinner iväg när man målar? Eller så har jag blivit halvknäpp av all målarfärg.
Hursom, imorgon ska vi förhoppningsvis komma ifrån vårat renoveringsprojekt som vi har bott i en vecka nu. Hoppas på att kunna sova en natt i den skitiga, fast snart tomma lägenhet som sitter fast under huset i Åre.
Sen ska vi vara med Emma & Emil också, vilket jag nu har sett fram emot i några dagar! Skönt och träffa lite folk. Känns som det var år sen. Men det kan också vara bara i mitt huvud, för det känns som jag har blivit 40 år äldre på bara den här veckan. Eller, ja 40 år slitnare.

Ååhåhååå just! Annie kommer hem till byn igen! På måndag om jag inte minns helt koko.
Var ju sisådär två månader om inte mer sen vi träffades sist. Så då blir det incheckning av hennes nya kök och mys med singstar? Fast jag nöjer mig egentligen bara med henne. Längtar.

Nästa helg är det inbokat att åka till IKEA, och det är nog det jag ser fram emot mest. För då kommer lägenheten vara klar att användas (påriktigt), och då kan också mamman & pappan till mig få komma och kolla in vad jag har hållt på med nu sen jag flydde boet.

Nämen vettu va! Nu hoppas jag på att allt detta skrivande har gjort så att min hjärna känner för att stänga ner sig själv i iallafall 8 timmar.

TJING FRÅN TANT BLÅ
 

When you wake up the world may have changed.


Who cares where we go on this rugged old road, in a world that may say that we're wrong.

And I know a love that will never grow old.Måste börja med att säga till mina facebook vänner som jag delar med min käre lilleprutt till broder - Han fyller ej år idag. Han är ett litet uppmärksamhets freak, så han lurar alla. 13 februari 2011 fyller den lille hela 7 år, för den som ville veta sanningen.

Men nu ni! Nu har målandet och fixandet börjat på allvar. Hela hallen är nu vit istället för fisgul, eller vad den nu var innan.
Köket är morgondagens projekt och förhoppningsvis toalettens tur också - Sen är det bara vardagsrummet som ska få sig en fressh touch, och voila (förhoppningsvis) så är lägenheten ypperligt underbar.

Okej.. Jag måste erkänna att det här inte alls var vad jag hade tänkt skriva till er där ute i cyberrymden.
Jag har haft sån jäkla ångest hela dagen för flytten. Vad ska jag göra i Järpen? Men ännu viktigare, vad ska jag göra i Åre? Eller ja, varför ska jag bo kvar i Åre?
Egentligen sitter förmodligen allting lite djupare än så. Jag tror att nu när alla (eller ja, några) börjar komma på vad dom vill göra dom närmaste 4 åren eller bara nu i höst, så känns det verkligen ända in i benmärgen att jag också borde ut på något äventyr. Att jag också borde utforska och tjillevippa lite.
Förmodligen är det, som det alltid är med mig, bara någonting som går över tills imorgon och så kommer jag tycka att jag själv är största fjollan som inte kan fatta varför jag sitter uppe och inte ens kollar på två ån halvan på tvn och är en grinolle när alla andra sover.

Jag är ännu ung, och fortfarande relativ klar i skallen. Vilket kanske inte spelar så stor roll när jag ändå inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Som också bara är en på typ 10000 miljarders miljoner där utanför fönstret.
"Tänker man på att sitt problem är så mycket mindre än andras, känns det bättre" - Hm, Ken har ju rätt i det han säger men det hjälper ikke mig. Jag känner mig bara ännu mer patetiskt att jag sitter här och skriver en massa strunt, som ingen blir lyckligare av. Så har du kommit så här långt ner, försök blurra bort det du nyss läst.
Deppmode till tusen.

Jahajapp. Nu hade jag tänkt mig skriva något svinroligt för att bryta neggoismen som jag startade ovanför, men kan ej komma på någonting. Betyder det att Järpen är så tråkig som alla säger? Hehe, nädå.
Får nog lägga ner det där svinroliga nu. Får hoppas till gusche där uppe eller vem som nu bestämmer över allt som händer (pappa kanske?) att ni alla inte hinner läsa detta innan jag hinner komma på något som är mer värt att läsa.

Tack för skrivstunden. Behövdes gjorde den, när jag började skriva iallafall.

TJING ☮

We're not ready and we're not even close.

We're not like the rest.
No, we ain't like most.
So lets go out late
Drink a lot
Stay up past 8 and then dance
Dance all night
And leave our boyfriends behind

Och så vips - Var den sista helgen innan allvaret börjar slut. Eller ja, allvaret för Emma iallafall.
Körde stenhårt på fredagen med en sista fest i min lägenhet innan flytten. (jag ska flytta till järpen)
Med champagne, öl och cider i systemet klarade höll inte Emma ut lika länge som vi andra partyprissar men men...
Säsongsstart på Beef var skoj med massa folk och musik. Vid stängning vart jag svintrött och tog Ken under armen och sprang hem, skulkänslorna kom sen när jag hade sagt att det skulle vara efterfest.
Well, what to do do.
På lördedagen vart det jobb efter tre, och det var blixtrande skoj det. Och jag menar verkligen att det dundrade och brakade..
Kom ner till byn igen tidigare än jag trodde att jag skulle och då var det lathäng i min soffa tills vi peppade till och gick till Beef. Jaja, nu skiter jag i detaljerna. Det vart en jäkla onödig och skumkväll på krogen, men efteråt tog vi en sväng till Empe och hälsade på vilket var höjdpunkten.
Kvällen slutade, som så många gånger tidigare, med tre sovande pojkar i min soffa och såklart en till med mig i sängen. Och vem som sov med mig får ni lista ut själva.

Söndagen - Depp depp depp.. Gick till Bahnoff och åt den mest awesoma mackan som existerar på jordens yta med bakisgänget. Blev deprimerad när jag kom på att Emma flyttar till Umeå i 4 år på måndag.
Personlig påminnelse till mig själv: Det är inte bra att skjuta problemen framåt hela jävla tiden.
Så hur som, det slutade med att jag bölade ständigt i cirkus 400 timmar.
Åkte och sa adjö till min finaste. Hemskt jobbigt till en början, sen läste jag hennes schema för veckan och allt som var planerat var alkoholdrickande och temadagar. Lite släppte då, känns som hon kommer klara sig.

Nudå! Måndag och jag sitter i mitt soon to be nya hem. På Frejavägen 96 för den som ville veta exakt.
Jag gillar att jag ser det här som ett enormt stort steg för mig själv, även om jag har mer eller mindre bott här hela vintern.
Men men, allt är olika för alla. Och det kommer bli en stor förändring för mig, packa ut hela lägenheten i Åre kommer inte vara skoj. Och aldrig mer bo där. Aldrig mer ha förfest där. Aldrig mer ha bakishäng där. Aldrig mer blöta ner hela toaletten när man duschar. Aldrig mer klättra ut genom fönstret (för det är coolt).
Det är mycket aldrig mer nu, men det kommer också vara mycket "första gången" nu framöver.
Första gången att betala räkningar.... Sen är det väl inte så mycket mer.Sambo?

TJINGEN ☮


I'm ridin on hells hot flames comin' up from below.


Far from below – how high can we go?

To all the love I lost – Hey, just tryin' to play boss.
To all those friends I hurt – I treated em' like dirt.
And all those words I spewed – Nothin' sacred, nothing true!

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros.Jadu.. Märkte nu att det var ett tag sen jag skrev en uppdate i mitt liv.
Och vad har nu hänt då? Jo, jag har jobbat varje vecka sen jag sist skravlade ner ett livstecken.
Men det har varit skönt faktiskt, pengarna rullade in och så har det ju varit pissväder i alltid så kalla Åre så några sommardagar har jag inte riktigt missat.
Har hunnit med sommarfesten på Eagles, en sväng på både Stråket & Fäviken, Motorkultur - Och Kroatien med min käre pojkvän uppe på allt!

Annars så.
Emman har bestämt sig för att gå sån där högskola i Umeå, och flyttar redan nästa vecka.
Kul för henne. Eller INTE. Hon kommer sakna mig för mycket, I can feel it. Eller ja, hon kommer förmodligen sakna Åre för mycket.

Jag då - Jobbet för vintern är färdigbokat, och iochmed det släppte en stor bumling från mina axlar.
Kommer nu överleva vintern också!
Kände för någon vecka sen att jag ville ta tag i mitt liv och känna mig lite vuxen, dock så känns det som det aldrig kommer hända. Inte på riktigt.
Det här året skulle egetligen ha varit det värsta året hittills om man kollar på vad som har hänt.
Men ikke det nikke, det slutade med att vara ett av dom bästa någonsin.
PEPPAR PEPPAR - Året är ju faktiskt inte slut än.
Det jag menade med dom övre raderna är att när trean tog slut flyttar ju alla, startar sina egna liv.
Egentligen inget stort, men jag överdriver ju allt i mitt huvud så för mig är det ganska stort.
Hjärnskakning på det gjorde ju ingenting bättre.
Men som sagt, vem är jag att klaga när allt slutade så underbart bra i slutändan. (pepparpeppar)

Hursom, det jag gjorde för att känna mig vuxen och stor var att tvinga med min käre pojkvän att åka med mig till stan och köpa en turkos minidator till mig. Vuxenpoäng? Nä, men den är snygg.
Man ska ju vara liten så länge man kan, och jag kan nog mjölka ur några år till innan jag verkligen måste bli vuxen.


                          
                                         ♥

Nu blir det att tjata på Emman tills hon kommer hit och säger hej till mig.

TJINGEN ☮


RSS 2.0