A doleful damsel I heard cry. Johnny I hardly knew ya'.

NÄMEN! Vad har nu hänt den senaste tiden? Så sjukt enormt mycket skulle jag vilja säga.

Först och främst har jag varit i Stockholm en sväng - Blev korthårig och brunett, hängde på (coolaste) klubbarna och shoppade loss på dom dyraste butikerna (cheapmonday).



Hursom vill jag tacka Julia (för den fina frissan du fixade) och Anna (för??? okejdå, jag fick bo hos dig).
Stockholm kanske är något för mig i framtiden, vem vet?

Hmmm.... Efter det då. Jag har jobbat, tagit hand om vovven (mami&papi är på Rhodos), varit hemma hos sötnosen Elina på mysig tjejmiddag med just tjejer, festat med festfolk i ett tält vid skansborg och träffat en av världens sötaste bebisar (Kens systerdotter, den nyare versionen. Men den äldre är ju minst lika söt hon).

Njuuuuuue då.. Ligger och slöar i mitt föräldrahem i en soffa, och min plutt (aka ken) ligger i den andra med Empe. Kollar på Antikrundan (?), så blir det när han ska bestämma känns det som.

Saknar Emma. Grrrymt mycket just nu. Tycker hon bara ska inse att hon måste komma hem nu, och att plugga ännu mer inte är något för henne. Men jag tror hon kommer komma på det efter hennes första tenta (hehe, nädå).
Sara är också en filur som jag saknar. Tycker hon också ska inse att hon måste sluta plugga, eller iallafall så grymt långt ifrån mig.

Annars så jobbar jag hela veckan, förutom imorgon (skööööning). Då blir det Madde för hela slanten! Nagelfixande och sen kommer Elina också in i bilden, och förhoppningsvis lite råfisk. Också kallat sushi på Beef, eller vart man nu äter det i Åre.
Är peppad som aldrig förr att ställa mig i produkthusgaraget och sälja lite (mycket) SKHOOP kläder nu under höstmarknanden i helgen! Så kom och köp köp köp, eller iallafall hälsa på.



Pååårren & Knenen.



Nänu måste jag sluta dööskriva en massa strunt!
Men jag vill dock slinka in ett "pååterseende" till Daniel, Hanna & Patrik som just nu sitter på ett flygplan påväg till världens ände. Eller Australien. ÅÅÅÅÅH aviisss till 30000..
Kika in i deras blogg www.hadapa.blogg.se och läs om alla deras rackartyg vettja!

TJING ☮


Well, she's walking through the clouds with a circus mind. That's running wild.

Vaknade för en sväng sen av min käre pappa som ringde och frågade om jag ville jobba söndag.
Allt var täppt och förjävligt, huvudet bang bang bangade och jag ville bara lägga mig under täcket och hoppas på att nagiala (bröderna lejonhjärta) är bättre än den här världen. Men det gjorde jag ikke!
För på söndag är jag ju inte sjuk längre (PEPPAR PEPPAR) så det är klart jag jobbar då.

Mycket sjukling inlägg från mitt håll nu, dock så måste jag ta till mitt försvar att jag har inte så mycket mer att göra än att blogga nu när mina öron är påväg att täppas igen for life. Men jag säger som min söta vän Sara -
Det kunde ha varit mycket värre.
Just därför känner jag för att ta en tripp till Åre och hälsa på Pappa uppe på jobbet eller helt enkelt bara få lite luft i mitt luftsystem (som har klarat sig på lägenhetesluft fööööör länge).

Dock så kom jag utanför lägenheten igår - När vi gick från & till bilen när vi åkte till Konsum... HMF.
Annie kom förbi en sväng igår också, vilket alltid är uppskattat! Åt lite Kengjorda hamburgare och sen lite Annieköpt glass och bara snackade om allt och alltingen.

GAAAAAAH..... Klockan är 11:10 och jag måste ta mig ur mitt (underbart blåa) täcke och känna att jag lever lite. Sen måste jag ju rösta också! På min kära moster som absolut ska få min röst, och era också hoppas jag.
Kollar också lite grann på VMA som jag har gjort dom närmaste dagarna nu, alltid lika kul. Tills man har sett det femtielva gånger och det börjar bli lite tjötigt. (HEHE)

Äta bör man annars dör man - Frukost är något min mage måste få knapra på nu!

TJING ☮

But I'm a champion, so I turned tragedy to triumph.

Hååååååååååååååå...!! Nu har jag gått och blivit så där extremt sjuk. Febrig, förkyld och allmänt förbannad.
(för jag är helt säker på att det är höstens fel att jag är sjuk)

Helgen var en höjdare av höjdare. Fredagen vart ju inte som den skulle riktigt (men blir dom nånsin det?), vi åkte iallafall med Toffe & Madde till Daniel & John och där var förfesten i fullrulle. Fastnade sen som alltid på Beef, men det gillas. Åkte hem med Töfflen och väl hemma letade jag efter min käre dator i ca 33 timmar, och höll Fredrik vaken på köpet...

Lördagen var en pina, men jag mådde som jag förtjänade! (aldrig mer vin innan utgång)
Sen där kring 4, när man började leva igen, så gjorde vi oss fina och gick ner till 50års festen.
Började med en skattjakt för den soon to be 50åringen och skatten hittade hon gömd på gräsmattan, sen började hela fadderullan! Mat, tårta, shots, öl, vin, sång till tusen - en helkväll! För vissa kanske det vart lite mer än en helkväll också, men vem är jag att tala?

Slutade med att jag & Madde satt hemma hos mig och bara myssnackade tills killarna skulle komma hem, vilket dom aldrig gjorde. Så då blev det bara att gå ut och leta efter dom, i sisådär en timme.

Söndagen - Tror vi alla mådde som vi förtjänade då. Några lite mer än andra kanske.
Vart iallafall myskväll för mig & Ken, med Pizza, godis och lite Mamma Mia.

Nudå - Veckan började igår, och så gjorde hösten också. Och min dunderförkylning.
Men not to worry! På torsdag (eller fredag) kommer Emman och då blir det andra bullar.
Då ska förkylningen vara väck & likaså detta halvtaskiga höstväder.
Jag beställer nu solhöstväder till min kära Emma.

Sen vill jag också säga att jag har den bästa av dom bästa som pojkvän. Han lagade mat och te och allt möjligt igår för att jag skulle må bättre (eller för att det var han som gjorde mig sjuk), hursom så får han lite extra kärlek för han är så bra!

TJING ☮


Don't go for second best baby, put your love to the test.

Glee är verkligen en ny favvo, helt underbart (gåshudsproducerande) musikalliknande dansserie.
Började i förrförrförrgår och nu är snart säsong ett färdigtittat. Dock så måste jag vänta ända tills den 21 för att få se fortsättningen.... Men det är det värt.

Östersund iförrgår med Emmy var väldigt trevligt och jag hittade allt nästan allt jag skulle hitta.
Sol, donken, donuts och en massa snack med en gammal vän - PERRFA.
Sen på kvällen vart det fullt hus här hemma i lägenheten (asusual), när jag egentligen bara kände för att mysa ner mig i soffan helt själv framför lite modern family. Well well, what to do.
Somnade rätt så fort i en quasimodo (ringaren i notredam) mongolojditliknade ställning i ena fotöljen medans killarna kollade på den där nya svincoola filmen med alla astuffa (dinosaurie) gamla gubbar.
The expendables tror jag den heter. Och blodig var den allt.

Igår under dagen kände jag att (YES) nu skulle jag äntligen få göra ingenting, och vem är inte bättre att göra ingenting med än Magnus.
Så vi tog spurtbilen ner till Konsum och handlade lite paj, godis och chips och sen ploppade vi in i Cujo i xboxet.
Lite sisådär va, inte så hemskt blodigt. Eller, ja hunden var ju blodig & lortig mest hela tiden.
Sen satt vi och halvsovsnackade till Lina kom & berättade om sin händelserika dag, under tiden vi hade gjort absolut ingenting (lärt oss viktig fakta om rabies) så hade hon cyklat 14 kilometer. Tjockisvarning på oss.
Under kvällen hände väl ingenting alls.

Fredag nu då. Vad att göra? Ken står och hugger kycklingen i bitar för vi ska äta någon tjofräs och dricka lite vin i våra nya vinglas. Men sen då, ja det får någon annan bestämma för oss tror jag. Alla andra verkar bara vilja supa ute på Åre krogarna, och det vill ioförsig jag också men ikke det ikke. Ingen ork, bara lust.
Tänk om man hade gjort så förra hösten, bara gått på orken. Då hade jag varit rik nu.

Hursom så blir det nog tillräckligt med partaj den här helgen för imorgon ska vi på 50års firande (igen).
Spännande tycker jag, kanske får träffa lite nyare (dock äldre, men vad gör det) ansikten.

Sitter också och smsar med min kära partyprissa som befinner sig uppe i Umeå (vilket hon kommer göra dom närmaste 4 åren), och där verkar det vara full rulle... Kräfskiva utan kräftor lät som en höjdare!
Nämen nu är det bara att peppa inför nästa helg så hon tar med sig festen till oss för en riktig höjdarkväll! (LÖRDAGEN DEN 18 SEPTEMBER) Bara så ni vet. Måste ju dricka oss fulla så vi kommer på vad vi ska rösta dagen efter. Nejdå, det gör man under nästa vecka med vett i huvudet!

Här hade jag tänkt ladda upp en awesome bild på mig och Emman men ikke det ikke.
Bloggmuppmongo.se ville inte det för tillfället, så jag får helt enkelt skriva såhär:
PUSS MITT MONGO! (tjifickdu som inte får testa våra nya vinglas)

TJING ☮




I drive rolls royce 'cos it's good for my voice.

Hejhopp gummisnopp.
Fick veta igår att det var tisdag, så idag måste det vara onsdag. Om jag inte är helt ute och cyklar ().
Skräckfilmen igår, som inte ens förtjänar att kallas skräckfilm, heter Hierro. Och jag varnar er vill ni se en svinseg film om en galen spanskmamma som tror att alla har kidnappat hennes son och som har samma skitiga kläder och (ibland) naknakropp så är det en film för er, om inte så missar ni ingenting.

Klockan är nu 08:10 och om jag har kollat rätt så går nabot 10:45 från Järpen.
Och det jag ska hinna med innan dess är:.... Duscha.
Vilket brukar ta sin tid det med, för jag brukar vara duktig på att ej få fingrarna ur och gå till duschen.
Sen ska jag ju också kolla klart på slutet av ett jätte spännande (elllerr?) avsnitt av According to Jim.

Men men, solen skiner iallafall!

TJING ☮


IKO IKO IKO.

Jag vet faktiskt inte riktigt vilken dag det är idag. Tisdag eller onsdag gissar jag på?
Hmm.
Idag har varit en jävligt bra dag i Minimiss Sätherbergs liv iallafall - Har hunnit med att diska, tvätta, sätta upp tavlor, gardiner, dvdhylla och sorterat ut 3 eller 5 kartonger så det är mindre röt i lägenheten.
Vilket innebär: PUH! Skönt som fen.
Sen har jag också hunnit med 2 promenader ner till Konsumen i solen, en själv och en med Paddan & Knenen. Träffade förövrigt min lillelillelillebroder, Friman & Blomman. " DU KAN VARA DESSERT" - Lika kul varje gång.

Nu sitter jag med min favorit i knät (miniturkosaawesomedator) och kollar på när fiddynitty Patrik spelar piratspel iklädd en wrestlingmask och nu kom min andra favvo (aka pojkvän) och satte sig bredvid mig för att pilla lite på mina ben. Varför vet jag ej.
Snart blir det middag, någon kycklinggrej med inspiration från den läskiga mannen med volvon & snöslungan (pappa alltså) och min mage kurrar! Fast det kan ju också vara efter Tiramisun som väntar på mig i kylskåpet.
Mumma.

Senare ikväll (halv 10 prick) blir det rysartime hemma hos Maurice. Någon ny asbra skräckis hörde jag, så någon sömn ikväll kan jag ej räkna med. Blir nog lite Glee inatt igen. AWESOME.

Imorgon ska jag till min käre nuvarande östersundsvän Emmy i just Östersund (haha, där fick jag till det).
Det ska bli skoj, var ju ett tag sen nu! Och så blir det en sväng på stan för att köpa det vi missade på IKEA.



Här är då jag och Emmy - För ca 3 (!!!!!) år sedan. Jävlar anamma vad tiden rullar iväg!
Nu har jag flyttat till hennes hemby & hon har tagit det stora (lilla) steget och blivit storstadsbo.
Nämen vettu vad mina glada! Nu blir det middagen med den galne mannen & wrestling mannen.

TJING ☮


And you're dirty and sweet.

Måndag igen! Undra hur många måndagar jag har hunnit med i mitt liv nu? Säkert hundramiljardersmiljoner, eller kanske lite mindre. Förmodligen lite mindre.
Min helg vart iallafall en höjdare - Scrolla ner lite granna så får du läsa om vad jag gjorde i fredags + vilket beslutsångest jag hade över lördagen. Det slutade hursom med pokerkväll hemma hos Annie med Calle, Vickan, Gustaf, Viktor och Markus tror jag. Väldigt spännande..... Inte riktigt, hade aldrig spelat förut och hade en stark aning att jag sög på det så det var inte en så stor överraskning när jag kom 3dje sist. Dock så vann jag över Annie.
"Finalen" var mellan det äkta paret Vickan & Gustaf och big suprise - Vickan vann. Jag tror dock att det var lite förbestämt av Gustaf, för hon vann med en massa 100 på handen och det var första gången hon spelade också.
Beginners luck? Nä... Eller?

IKEA igår vart lite av en besvikelse. Var svårt att hitta det vi ville ha, och i den prisklassen vi ville ha det.
Så det är fortfarande lite kvar som vi hade tänkt handla inne i våran stad, Östersundsstaden.
Men annars en väldigt trevlig & mysig dag! Köpte IKEA chips som förmodligen var Gudsgåva till människan, helt ypperligt underbara var dom.
Hemma var vi kring nio kanske, och i säng vid elva.

Idag har jag försökt köra igenom lite av det jag har kvar i skolan, det är dock lite svårt när min hårddisk FORTFARANDE är kvar hemma hos Annie och på den är alla uppgifter och allt jag redan har gjort.
Och med mitt guldfiskminne så kan jag verkligen inte komma på ifall jag redan har gjort det jag håller på med nu..
Så det blir nog att försöka städa runt alla mina lådor med stunt som jag fortfarande inte vet vart jag ska göra av med, och kanske sätta upp lite tavlor och gardiner. Jag tror det förmodligen kommer bli det sista, gardinuppsättning, som kommer vara svårast. För jag har ingen aning vart gardinstängerna är.

Hade tänkt att försöka trycka in en bild här, men muppblogg.se ville inte ladda upp min bild.
Men men: HAVE A HIPPIE DAY allihopa - Ute i den soliga solen (i september?)

TJING ☮

I AM A SAUCY BITCH.


Igår var det hejdundrande roligt, eller ja iallafall slutet av kvällen. Början började inte så bra.
Jag & Annie bestämde oss för att hänga på Viktor & Calle ner på Sarolla för att kolla på fotbollen (i Järpen har ju ingen 6an), men så visade det sig att inte ens Sarolla hade det så pojkarna for iväg men vi var så hungriga så vi stannade kvar och tog en pizza och några öl.
Efter någon timme kom Ken & Patrik tillbaka från sitt kantarellplockningsäventyr (en fredagkväll?), och sen rullade Magnus & hans Lina in och Calle efter en stund. Vi bestämde oss då att åka hem till oss och spela sällskapsspel, inklusive öl då. Så då satte vi oss alla kring vårat bord och började spela något spel där man ska få sin partner att gissa rätt på ett ord utan att säga ordet, och ja, jag & Ken var bäst i 2 av 4 runder men sen vart allt lite för mycket för mig. Ramlade av stolen (ej mitt fel, spelets fel) och jag blev utröstad till domare. Men jag vann på det också faktiskt.

Sen idag vart det inte så mycket mer än sömn för mig och min sambo, eller iallafall en av mina sambos för den andra  var ute och stojja någonstans.
Hade beslutsångest till tusen ifall jag skulle följa med Ken hem till hans föräldrar på jaktmiddag eller hem och fixa iordning det sista så min lille 9åriga broder skulle kunna flytta in i lägenheten.
Jag valde tillslut det sista och nu sitter jag helt själv i min gamla lägenhet i Fredriks "soffa" som egentligen är en helt vanlig säng, och kollar på något skruttprogram på E.

Hmmmmmmmffffffnfnnfnf.. Ikväll då? Toffe, Patrik och dom andra hotdoggarna ska ut och festa krogen osäker, som vanligt. Vill faktiskt följa med, fast ändå inte. Varför blir det alltid så att när man säger hela veckan att man ska ta en vithelg, så blir det alltid spontant tvärt om? Är det alkoholen som väger över? Låt oss verkligen hoppas att det inte är så. Jag tror det är festandet. För vi är ju ändå festfolk. (smööugen)



Har verkligen börjat sakna våren som var, innan studenten innan allvaret.
Alla bodde kvar och vi hittade alltid på nya saker hela tiden! Vad händer nu då? Samma skruttstrunt hela tiden.
Åh depp igen! Ikke bra ikke bra. Kände förmodligen likadant under den tiden.
Men vad är det man brukar säga? Med tiden minns man tillslut bara allt bra. Och det är ju faktiskt så det ska vara.

Nämen nu ska jag ta mig i kragen och hitta på någonting! Eller så sitter jag kvar här i mörket och smyger mig på Fredrik när han kommer hem, så ska han få en massiv hjärtattack. Som han har gett mig så många gånger.
Eller så blir det poker i Järpen med Miss Stjerneby, eller så blir det utgång i Åre, eller så blir det bara myskväll hemma i Järpenlägenheten eller så blir det helt enkelt bara att ta cykeln och cykla till Emman upp i det norra.
Man ska ju egentligen inte säga att man har för mycket att välja mellan, men just nu vill jag bara att någon annan bestämmer åt mig. (bluuuuubb)

IKEA imorgon med Ken & Harriet är iallafall bokat och klart! Sköning, och skönt med en färdig lägenhet.

HEDAA MINA VÄNNER!

TJINGEN ☮


RSS 2.0